2007 06 25 Aštuntas Fortas

Saulius, Vacius ir Dalas laisvąjį pirmadienį nutarėme panardyti arčiausiai esančioje vietoje – Kauno VIII forte. Apylinkė apaugusi sosnovskio barščiais, pro kuriuos vos prasibrovėme. Nors vasara, tačiau vandens temperatūra požemiuose nelepino – vos 7 laipsniai, buvo vėsoka net su sausais 🙂 Tačiau matomumas puikus – matėme kiek siekė prožektoriai, gal 10-12 metrų. Kad nepaklystume, naudojome ritę. Su fotografavimu nelabai pavyko – vienas fotoaparatas tuoj pat gavo vandens, kito aprasojo objektyvas. Tačiau ilgainiui rasos lašai išgaravo ir šis tas gavosi. 🙂

Nuotraukos galerijoje 🙂

4 comments on “2007 06 25 Aštuntas Fortas

  1. Barsciai grazus ir dideli, idomu jeigu ne Vacio dzipuks:) kaip ten prieitumet:), o siaip tai patiko, gaila nuotrauku nedaug, ir kodel niekam i galva neateina mintis nutiesti stacionare virve, kad visiem butu galima naudotis, tada nereikes riciu veziotis:)

  2. Del stacionarios virves buvo galvota.Priejom ishvados,kad musu tautieciu mentalitetas shiek tiek zemokas.Jei vieni ta virve nuties,kitiem gi kils pagunda ja nusipjaut,o tada jau tikrai galima tiketis nelaimes 🙁 Nes maziau patyres zmogelis pasitikes tuo,kad yra virve,o ………….

Leave a Reply